Bijna.....
Blijf op de hoogte en volg Edwin
12 Februari 2008 | Nederland, Utrecht
Morgen is de grote dag. Nu nog even snel bij Rembo-San mijn reisbescheiden inscannen en dan naar huis op mijn tas nog eenmaal in te pakken (wat een beslissingen om te nemen: hartjes onderbroek wel mee of niet... dilemma's).
Maar goed, ik ben weg. Hierbij hebben jullie gelijk de link naar mijn weblog dus schroom je niet leuke, gezellige, interessante weetje-datjes achter te laten. Ga jullie missen.
Adios amigos xxx
12 Februari 2008 - 19:20
Timosha:
Enjoy your trip!! -
12 Februari 2008 - 19:37
Kaas:
veel plezier jongen! misschien zie ik je nog wel eens! -
12 Februari 2008 - 19:59
Oscar + Daan:
Veel plezier!!!!!!!!!!!!!!!
En let op jezelf!! -
12 Februari 2008 - 20:02
Marcel:
heel veel plezier maatje en wees op tijd weer terug voor het vrijgezellen feest en de bruiloft spreek je laters man groeten -
12 Februari 2008 - 20:59
Wilco:
Dan ben jij de enige die iemand zal missen..... Morgen gaan de vlaggen uit... half stok natuurlijk.
Have fun in down under! En denk nog eens aan ons terwijl wij achter de PC zitten en jij met een cocktail in je hangmat naar de ondergaande zon kijkt....
Love you long time! -
13 Februari 2008 - 07:02
Bas:
Goeie reis Edwino
may de schwarz be with you en neem een kangaroe voor me mee
xx Bas -
13 Februari 2008 - 09:08
Kruijf:
Yo eddie, succes!
DES for life :) -
13 Februari 2008 - 12:30
Markiemark:
Daar ga je dan, zo nu ongeveer..
Enjoy en maak er iets onvergetelijks van!
We zullen zien of het de schrijver in je los maakt..
Ben benieuwd naar de eerste verhalen.
Laf u maatje -
13 Februari 2008 - 15:06
Age:
Dat had je wel even door kunnen geven er liggen nog wat snoeken te wachten kijk uit vooer de pijlstaart rog zit een punt aan groetjes -
13 Februari 2008 - 21:53
Franklin:
GVD JA! Is ze al weg!?! Had je nog wel ff willen spreken ouwe! Plus we hebben niet eens rustig gesproken over al die wause tips die ik voor je heb!
Vet hoor! Hoop toch dat die hartjes-slip toch wel mee is gegaan!! En lig je met 'n mooie blonde Amerikaanse op 't strand en 't gaat ff wat minder, gewoon de ambulance bellen he!!
Love u xxx
Good Goan! -
13 Februari 2008 - 22:46
JORNT:
Geniet ervan pik!!! Bep en Jopie zijn in goede handen.
Dikke kus Jorntje -
13 Februari 2008 - 22:56
Lauren:
Yo Edje,
Enjoy enjoy!
Ben nu al benieuwd naar je verhalen, dus wel schrijven he hier!!
Bye,
x
Lauren -
14 Februari 2008 - 17:15
Delia EnTheo:
Lieve Edwin, geniet van de reis en pas goed op je zelf. Wij zullen je weblog regelmatig bekijken en contact houden. Ik ben benieuwd naar de foto`s en je reisverslagen.
groetjes Delia en Theo -
14 Februari 2008 - 18:09
David En Nathalie:
He Edwin,
Gaaf man dat je nu echt onderweg bent. We vinden het super dat we jouw weblog via via hebben gekregen. Want we blijven je maar wat graag volgen vanaf hier. Heel veel plezier en geniet ervan.
David en Nathalie -
15 Februari 2008 - 13:00
David:
Maak er wat van daar!! Have fun en tot later.. -
15 Februari 2008 - 21:19
Dion&Getty:
Heel veel pezier! geniet ervan!
groetjes!!! -
26 Februari 2008 - 21:19
Gerrit En Corrie:
Hallo Edwin,
goede reis, geniet ervan,leuke foto's.
groetjes.